Odorizante auto ieftine

Tuturor ne place sa calatorim intr-o masina cu miros proaspat, dar in timp, mirosurile neplacute cauzate de diverse lucruri cum ar fi scurgerile de alimente si bauturi, echipamentele murdare de la sala de gimnastica, vaporii care intra pe geam de la alte masini si praful, se acumuleaza si au efect asupra calitatii aerului interior al masinii.

In timp ce prima solutie si cea mai evidenta pentru a scapa de mirosuri este curatarea periodica a masinii, folosirea unui odorizant de aer va poate ajuta sa va asigurati ca masina dumneavoastra miroase grozav tot timpul. 

Odorizante auto ieftine preturi

Odorizantele de aer din carton care atarna de la oglinda retrovizoare au aparut pentru prima data in jurul anilor 1950. Acestea sunt ieftine, usoare si simplu de utilizat si sunt disponibile intr-o gama larga de mirosuri si modele. In timp ce acestea pot acoperi mirosurile neplacute, ele pot parea, de asemenea, inestetice si pot fi o sursa de distragere a atentiei in timp ce conduceti.

Exista si parfumuri organice sau odorizante auto la sticluta. Aceasta sunt facutealtfel decat cele din carton. Inventarea tipului acesta de odorizant in anul 1993 a fost una dintre cele mai mari inovatii  si a inspirat si alte firme de odorizante auto. 

Genul acesta de odorizant este ambalat intr-o cutie de protectie impotriva scurgerilor. Nu este nevoie sa va faceti griji chiar daca se indoaie si se stramba cutia. Uleiurile de parfum folosite in fiecare cutie sunt facute cu ingrediente naturale si non-toxice. Un astfel de odorizant isi poate pastra proprietatile pana la 60 de zile. 

Cu acest odorizant de aer, tot ce trebuie sa faceti este sa ridicati partea superioara a cutiei si sa o puneti in masina, oriunde doriti. Odata ce intensitatea mirosului a scazut, ceea ce este foarte probabil sa se intample in termen de 60 zile, puteti sa il rotiti si sa ii schimbati pozitia sau sa il utilizati intr-o zona mai mica, cum ar fi interiorul portbagajului. 

Acest tip de odorizant auto este apreciat in primul rand datorita eficientei sale. Unul poate fi bun pana la doua luni, ceea ce il face o alegere economica. In plus, este de asemenea un lucru bun ca pretul este nu este mare. Veti avea, de asemenea, o gama larga de mirosuri din care puteti selecta.

 Clipsurile de aerisire functioneaza prin atasarea lor la orificiile de aer conditionat ale masinii. Ulterior se foloseste aerul conditionat pentru a distribui parfumul subtil in toata masina.  Dispozitivul este umplut cu o substanta lichida parfumatape care o disipa discret in aerul de aer conditionat, permitandu-va sa reglati usor nivelul de parfum dupa cum considerati ca este necesar. Mirosul este eliberat cu o viteza sustinuta, astfel incat mirosul este uniform si subtil. Acest tip de odorizant prezinta si fitil de scurgere. Este disponibil intr-o  mare varietate de arome, inclusiv Sky Breeze, Thai Dragon Fruit si Vanilla Bliss pentru a se potrivi preferintelor dumneavoastra. 

Deodorizatoarele functioneaza prin absorbtia si indepartarea moleculelor care cauzeaza un miros uratin aer, in timp ce gelurile parfumate pot fi aplicate pe orice suprafata uscata din masina pentru a elimina mirosurile neplacute.